Наш Клуб‎ > ‎Новини‎ > ‎

Фестиваль фантастики «ЛітерраКон» пройде 10-12 листопада у Києві

опубліковано 7 лист. 2017 р., 09:42 Ия Новицкая   [ оновлено 7 лист. 2017 р., 09:43 ]

    Цьогорічна осінь подарувала шанувальникам фантастики багато чудових фестивалів та конвентів. Проте, пора фестивалів не закінчилася, і 10-12 листопада на киян та гостей столиці чекає ще одне тематичне дійство. Вже вчетверте письменників та читачів збере «Фестиваль фантастики та уявних світів «ЛіТерраКон».

    Фестиваль проходитиме три дні: у п’ятницю, 10 листопада, зустрічі відбуватимуться у різних локаціях столиці (вхід вільний), а 11-12 листопада заходи прийматиме «Музей історії Києва» (вул. Богдана Хмельницького, 7) (квитки можна придбати на місці, або на сайті «ЛіТерри»).

    Серед гостей фестивалю будуть як вітчизняні, так і зарубіжні фантасти, зокрема: Володимир Арєнєв, Людмила Астахова, Ян Валетов, Олексій Гедеонов, Олександр Дерманський, Володимир Єшкілєв, Олексій Жупанський, Олександр Завара, Олександр Ірванець, Діана Клочко, Богдан Коломійчук, Володимир Кузнецов, Михайло Назаренко, Ореста Осійчук, Ігор Сілівра, Олеся Стужук, Маргарита Сурженко, Олег Шинкаренко, Роман Ширман, Петро Яценко, а також Ігор Ревва (Азербайджан), Томаш Колодзейчак (Польща) і Ольга Громико (Білорусь).

    Традиційно «Літерра» включає в себе презентації новинок фантастики, дискусії, майстер-класи, зустрічі з письменниками та багато чого цікавого.

Дізнатися більше про заходи можна з програми фестивалю на офіційному сайті.