Наш Клуб‎ > ‎Новини‎ > ‎

Нові серіали 2018

опубліковано 3 лют. 2018 р., 00:00 Ия Новицкая   [ оновлено 3 лют. 2018 р., 00:01 ]

    Представляємо вам перелік серіалів, перший сезон яких запланований на 2018 рік. Із найбільш цікавого: на нас чекатиме екранізації романів Террі Пратчетта та Ніла Геймана «Добрі передвісники», Рея Бредбері «451 градус за Фаренгейтом»,  історичне темне фентезі «Британія» (про війну римлян з кельтами, яких очолюють друїди), НФ «Видозмінений вуглець» (детектив із переміщенням у інші тіла), а також містичний серіал «Терор» за мотивами однойменної книги Д. Сіммонса.

    Любителів коміксів телевізійники радуватимуть одразу і ігровими серіалами, і мультфільмами. У «Марвел» виходить «Плащ і Кинджал» (такі собі Ромео і Джульєтта з надприродними здібностями) та «Нові воїни». У всесвіті «DC» має бути багатообіцяюча екранізація «Криптону» - про діда Супермена, а також «Титани» (про становлення бетменівського помічника Робіна на чолі власної команди), і, звісно, не можна не згадати серіал «Чорна Блискавка» від телеканалу «CW» (на якому виходять «Стріла», «Флеш» та інша подібна супергероїка). Серед мультсеріалів за цим всесвітом можна відзначити «Константина», який, судячи й з трейлеру, буде схожим на мультсерал «Vixen».

    Звичайно, серіали – це часто довгобуди, і не всі заплановані проекти стартують вчасно. Якщо про серіал не чути нічого нового десь до середини року, то у 2018 його навряд чи покажуть. Але у планах такі проекти поки що є, і серед них трапляються дуже цікаві. Наприклад, «Відьмак» за циклом А. Сапковського (за останньою інформацією готовий сценарій першої серії), «Темна вежа» за С. Кінгом (виробники говорили, що після провалу фільму попрацюють над помилками, і серіал не буде мати жодного відношення до кіно). У планах значиться також "Кастл Рок" (за творами С. Кінга) і телеекранізація «Вартових» («Хранителів»).

    Дізнатися більше про кожен із серіалів можна на нашому сайті за посиланням. Інформація про серіали бралася в основному з сайту IMDB.