Наш Клуб‎ > ‎Новини‎ > ‎

Чекайте на київський коміккон 14-15 травня

опубліковано 3 трав. 2016 р., 22:22 Святослав Чирук   [ оновлено 3 трав. 2016 р., 22:23 ]
14-15 травня 2016 р. у Києві ("Український дім", вул. Хрещатик, 2)
відбудеться черговий Kyiv Comic Con. Організатори обіцяють цікаві події для любителів коміксів, відеоігор та настільних ігор, фантастичних фільмів, касплеєрів, любителів аніме та манги, а також фантастичної літератури. Окрім того, передбачені стенди, заходи для дітей та торгівельний майданчик.

Ідея коміккону народилася у США в далекому 1970 р. Міжнародний коміккон у Сан-Дієго став чи не найбільшою світовою фантастичною подією. Його відвідують всесвітньо відомі актори, там анонсують нові фільми, книги та ігри. Та й загалом можна цікаво провести час. 

Український коміккон проводиться вдруге (перший відбувся у 2015 р.) і намагається дотримуватися того ж формату. Цьогоріч відвідувачі фестивалю зможуть першими побачити презентацію українського фентезійного фільму "Сторожова застава", зустрітися із видатними письменниками-фантастами Г. Л. Олді, Ольгою Громико, Наталією Щербою, побувати на презентації 4-го тому українського перекладу "Гри престолів", відвідати лекції з коміксів та багато іншого. 

Детальніше ознайомитися з програмою та придбати квитки можна на сайті Kyiv Comic Con.